Ημερίδα Απονομής Σήματος Επτανησιακής Κουζίνας

 

afisa_aponomi_simatos_ept_diatrofi

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των εστιατορίων που συμμετείχαν στις Εξειδικευμένες Διαλέξεις για την Επτανησιακή Διατροφή και τον Τουρισμό, καθώς και στην Ενημερωτική ημερίδα για την επέκταση του σήματος «Τοπικής Παραδοσιακής Κουζίνας» σε νέους εστιάτορες της Κεφαλονιάς,  διοργανώνει σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας την Απονομή του Σήματος στα πιστοποιημένα εστιατόρια.  Το Σήμα πιστοποιεί ότι οι κάτοχοί του ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα.

Η Απονομή στα εστιατόρια της Κεφαλονιάς, θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι, το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. στις αίθουσες του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας (Λεωφ. Αντ. Τρίτση). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και Υπεύθυνος της Δράσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης και θα απευθύνουν ομιλία οι κκ.  Ι. Καλαβρουζιώτης, Αναπλ. Καθηγητής ΕΑΠ, Α. Ζησόπουλος, Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων, και Α. Κονιδάρης, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας  διαδικτυακά μέσω του ιστοτόπου: http://www.teiion.gr. Γενικές πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλέφωνο 26710-25820 και ηλεκτρονικά στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

 

 

espa_new