2ο Σεμινάριο Ενσωματωμένων Συστημάτων στη Λευκάδα


Το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Παραρτήματος Λευκάδας συνεχίζει τον Εργαστηριακό Κύκλο στα Ενσωματωμένα Συστήματα με το 2ο σεμινάριο να πραγματοποιείται την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα Α6 και ώρα 8μ.μ. στο χώρο του ΤΕΙ Φιλοσόφων και Τζεβελέκη (πλησίον του ΚΤΕΛ Λευκάδας).

Ο Εργαστηριακός Κύκλος στα Ενσωματωμένα Συστήματα αποσκοπεί στη δημιουργία του κατάλληλου θεωρητικού και τεχνικού υπόβαθρου στους νέους και μελλοντικούς επιστήμονες στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), προκειμένου να ασχοληθούν με το γνωστικό αντικείμενο των ενσωματωμένων συστημάτων. Θα δοθεί βαρύτητα σε καταναλωτικά προϊόντα, προκειμένου το κοινό που θα παρακολουθήσει (σπουδαστές και μη) να μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Εκπαιδευτές του 2ου σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Αθανάσιος Κακαρούντας και ο κ. Σταμάτης Δραγουμάνος (Dipl. Eng., MSc). Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στον Εργαστηριακό Κύκλο είναι σχεδιασμένος από τις εταιρίες ARM και BeagleBoard.org 

Ο Εργαστηριακός Κύκλος πραγματοποιείται με την υποστήριξη του IEEE Consumer Electronics SocietyGreece Chapter