4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στο Αργοστόλι


Την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρες 18:00 - 21:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αργοστόλι, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, το 4ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με θέμα: Στήριξη της Νέας και Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με εισηγήτρια την κ. Ισμήνη Βαλσαμή, Στέλεχος της Διεύθυνσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Η εισηγήτρια

Η Ισμήνη Βαλσαμή είναι στέλεχος της Διεύθυνσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Από τον Απρίλιο του 2012 έχει ορισθεί υπεύθυνη του Έργου της αναβάθμισης της Ψηφιακής Πλατφόρμας www.StartUpGreece.gov.gr

Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία ως υπεύθυνη διεθνών συνεργασιών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας. Επίσης έχει εργαστεί στην διοίκηση φορέων του ΕΣΥ και ως επιμορφώτρια σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών (Α/θμιας και Β/θμιας).

Είναι Αναπληρώτρια Εθνικός Εκπρόσωπος του Υπουργείου Ανάπτυξης σε Ομάδες Εργασίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας.

Έχει διατελέσει μέλος σε πλήθος επιτροπών και ομάδων εργασίας Αξιολόγησης και Παρακολούθησης Προγραμμάτων του Γ’ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ.

Έχει δημοσιεύσεις σε θέματα διεθνούς ασφάλειας και συνεργασίας, ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών προγραμμάτων (ERASMUS) καθώς και καταπολέμησης της ερημοποίησης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι Διεθνολόγος και κατέχει Master of Arts στο Διεθνές και Κοινοτικό Δίκαιο (Εμπορικό, Προστασία Περιβάλλοντος).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλονιά.

espa_new