Εγκαίνια του Θερινού Σχολείου για τα ΜΜΕ και νέο κτίριο στη Λευκάδα

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ναπολέων Μαραβέγιας επισκέφθηκε τη Λευκάδα για να εγκαινιάσει το 3ο Θερινό Σχολείο με θέμα «Διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης με έμφαση στα νέα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας».

Ο Πρόεδρος, παρουσία τόσο της νέας Προϊσταμένης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και επιστημονικής υπεύθυνης του Θερινού Σχολείου, Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Χριστίνας Μπενέκη όσο και του απερχόμενου Προϊσταμένου, Επίκουρου Καθηγητή κ. Θάνου Κακαρούντα, τόνισε τη σημασία του Θερινού Σχολείου για το Ίδρυμά μας και αναφέρθηκε στις προσπάθειες για τη δημιουργία Μεταπτυχιακού Προγράμματος με το ίδιο αντικείμενο, όπου θα συνδυάζεται η τεχνολογία, η επικοινωνία και η διοίκηση προκειμένου να εκπαιδευθούν στελέχη για τη Διοίκηση των ΜΜΕ.

Στη συνέχεια συνάντησε τους αιρετούς άρχοντες του νησιού, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερύκιο και τον Δήμαρχο κ. Κώστα Αραβανή, με τους οποίους συζήτησε την πρόοδο των εργασιών για τη μετασκευή του Κέντρου Νεότητας (το οποίο έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο Λευκάδας) σε σύγχρονο κτίριο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με τις δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις (Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων), που εγκαταστάθηκε στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ιδρύματος, οι εργασίες μετασκευής του κτιρίου θα αρχίσουν το φθινόπωρο, με την ευθύνη του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων. Ο ΟΣΚ ανέλαβε την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων και την ολοκλήρωσή του μέσα στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Ελπίζοντας στη συνδρομή και των τοπικών φορέων, η εγκατάσταση των φοιτητών στο νέο κτίριο μπορεί να πραγματοποιηθεί στα αμέσως επόμενα χρόνια.

enarksi therinou sxoleiou mme 2013

 

 

espa_new