Δελτίο τύπου - Κάλεσμα

 

 

Η IEEE Day 2013 πραγματοποιείται φέτος για 4η συνεχή φορά. Μηχανικοί παγκοσμίως γιορτάζουν την επέτειο της πρώτης (1884) συγκέντρωσης μελών του IEEE για να μοιραστούν τις ιδέες τους.

Τη στιγμή που ο κόσμος ωφελείται από το καινούργιο, το IEEE συγκεντρώνεται στο τι έρχεται μετά. Για αυτόν τον λόγο το θέμα φέτος για την IEEE Day είναι " Leveraging Technology for a Better Tomorrow - Αξιοποιώντας την τεχνολογία για ένα καλύτερο αύριο”.

Η IEEE Day είναι ευκαιρία για να μοιραστεί κάποιος το κίνητρο και τον ενθουσιασμό του με άλλα μέλη του IEEE που βρίσκονται γύρω του, αλλά και πως το κίνητρο αυξάνεται κατά τη διάρκεια αυτής της παγκόσμιας εκδήλωσης.

Κάνοντας τη δική του IEEE Day το φοιτητικό παράρτημα του IEEE του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, συμμετέχει σε αυτήν την παγκόσμια γιορτή.

Σας καλούμε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα (Φιλοσόφων & Τζεβελέκη) και ώρα 18:00 - 20:00. Ελάτε να μάθετε για το IEEE, να γνωρίσετε τα μέλη, να μάθετε για την μέχρι τώρα πορεία τους αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

1) καλωσόρισμα από την πρόεδρο του φοιτητικού παραρτήματος, Θεοδώρα Φούρου

2) ομιλία "γιατί να συμμετέχετε στο IEEE", Θ. Φούρου

3) παρουσίαση παλαιών μελών προσκεκλημένα  του φοιτ. παραρτήματος

4) ομιλία "IEEE Student Branches activities", Δρ. Α. Κακαρούντας, IEEE Section Publicity Chair

5) παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επίδειξη "Leap and Arduino projects", Σ. Δραγουμανος (MSc)

Συνδιοργανωτές,

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΤΕΙ Ιονίων Νήσων IEEE Φοιτητικό Παράρτημα

 

0810ieee-day-2013-poster