Ξεκινούν σε Ληξούρι, Ζάκυνθο και Λευκάδα τα Σεμινάρια για την προώθηση της επιχειρηματικότητας στα τοπικά νησιωτικά προϊόντα

 

afisa_epixeirimatikotita_c_kiklos

 

 

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου σε Ληξούρι και Ζάκυνθο και το Σάββατο 8 Μαρτίου στη Λευκάδα ξεκινούν τα Σεμινάρια του Γ΄ Κύκλου της Δράσης Διά Βίου Μάθηση για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας και την Αύξηση της Προστιθέμενης Αξίας στα Τοπικά Νησιωτικά Προϊόντα και Υπηρεσίες, τα οποία διοργανώνονται από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν στις κατά τόπους εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και η διάρκειά τους είναι από 7-8 έως 9 και από 14 έως 16 Μαρτίου 2014.

Υπενθυμίζουμε ότι το εξαήμερο Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευ­θύνεται τόσο σε τοπικούς παραγωγούς και επι­χειρηματίες όσο και σε αγρότες και κτηνοτρό­φους.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της επι­χειρηματικότητας και η βελτίωση της προστιθέ­μενης αξίας των παραγόμενων στα Επτάνησα προϊόντων και υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε θέ­ματα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, μάρ­κετινγκ, χρήσης νέων τεχνολογιών πληροφο­ρικής και την αύξηση της έντασης της γνώσης (μεσαίας και υψηλής τεχνολογίας) στην τοπική παραγωγή.

Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρα­κολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογί­ας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:

http://www.teiion.gr/images/stories/diafora/aitisi_simmetoxis_sto_seminario_b.doc

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής:

Ακολουθεί το πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής
(e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

 

Αίτηση Συμμετοχής

Κεφαλονιά - Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Ζάκυνθος - Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Λευκάδα - Πρόγραμμα Σεμιναρίου

 

 

espa_new