Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

There are no translations available.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ή ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων προσκαλεί όσους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων ή ενοικιαζόμενων τουριστικών καταλυμάτων επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ενοικίαση δωματίων σε φοιτητές για το χρονικό διάστημα 1η Οκτωβρίου έως 30 Ιουνίου στην πόλη του Αργοστολίου και στην πόλη του Ληξουρίου στην Κεφαλονιά και στις πόλεις Ζακύνθου και Λευκάδας.
Τα δωμάτια μπορούν να είναι μονόκλινα ή δίκλινα και να διασφαλίζουν άνετη και ασφαλή διαμονή στους σπουδαστές, με τους οποίους θα έρθουν σε συμφωνία για τους οικονομικούς όρους .
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες ακινήτων καταλλήλων για το σκοπό αυτό να υποβάλλουν μέσα σε προθεσμία εργάσιμων δέκα ημερών από την ημέρα δημοσίευσης, έγγραφες προσφορές ενδιαφέροντος στις οποίες θα αναφέρονται οι σχετικές τιμές ενοικίασης, στα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, (Ι. Μομφεράτου 27 & Η. Μηνιάτη, Αργοστόλι) και να απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 26710 25820.


Ο Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΙ Ιονίων ΝήσωνΚαθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος