Δελτίο Τύπου Συνάντησης στην Λευκάδα

There are no translations available.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου στη Λευκάδα, πραγματοποιήθηκε Συνάντηση και Δείπνο εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Πολιτικών και Πνευματικών   Εκπροσώπων της Λευκαδίτικης κοινωνίας.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση των προβλημάτων και των προοπτικών που υπάρχουν για τα Τμήματα που βρίσκονται στη Λευκάδα.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος, Καθηγητής κος Ναπολέων Μαραβέγιας, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος Καθηγητής κος Ιωάννης Δραγώνας, το μέλος της Δ.Ε. του Ιδρύματος δημοσιογράφος και διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κος Ιωάννης Πολίτης, ο Βουλευτής του Νομού κος Σπύρος Μαργιέλης, ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Κώστας Αραβανής, ο Δήμαρχος Μεγανησίου κος Ευστάθιος Ζαβιτσάνος, ο Καθηγητής του Ε.Μ.Π. κος Σπύρος Μαυράκος, το μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών κος Τριαντάφυλλος Σκλαβενίτης, η ζωγράφος κα Σοφία Καλογεροπούλου και άλλοι Λευκαδίτες Καθηγητές Α.Ε.Ι. από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Αυτή η συνάντηση εργασίας κατέληξε στην δημιουργία μιας Επιτροπής Φίλων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται από τη Διοικούσα Επιτροπή για την αναβάθμιση των Τμημάτων που βρίσκονται στη Λευκάδα.

Στην συνάντηση έστειλε μήνυμα συμπαράστασης ο Λευκαδίτης Καθηγητής της Νομικής Σχολής και Διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου κος Σπύρος Φλογαϊτης όπου εξεδήλωσε τη διαθεσιμότητα του για τη συμμετοχή του στην παραπάνω Επιτροπή