Ξεκινάει ο β΄ κύκλος του Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή στην Κεφαλονιά
Την Τρίτη 25 Ιουνίου ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του Σεμιναρίου για την Επτανησιακή Διατροφή, που διοργανώνεται από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Αργοστόλι, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας, και θα διαρκέσει έως το Σάββατο 29 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε ότι το πενθήμερο Σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε τοπικούς εστιάτορες και γενικότερα επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου προβλέπεται η δημιουργία Σήματος Παραδοσιακής Κουζίνας, το οποίο θα αποδίδεται σε τοπικούς εστιάτορες που, αφού έχουν παρακολουθήσει τα σχετικά σεμινάρια, θα ακολουθούν τις παραδοσιακές συνταγές, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.
Το Σεμινάριο θα επαναληφθεί στη Ζάκυνθο και στη Λευκάδα, από την 1η έως τις 6 Ιουλίου.
Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης επικυρωμένη από το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής μπορεί να γίνεται στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (9:00-14:00) και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Η αίτηση συμμετοχής είναι αναρτημένη στον κεντρικό ιστότοπο του Ιδρύματος, από όπου και μπορείτε να την κατεβάσετε:
www.teiion.gr/images/stories/diafora/aitisi_simmetoxis_sto_seminario.doc
Επιστημονικός Υπεύθυνος: Ανδρέας Βιτωράτος, Αναπληρωτής Καθηγητής
(e-mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
)
Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος, τηλ: 26710-27101
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.