3ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στη Ζάκυνθο


Την Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρες 18:00 - 21:00 θα πραγματοποιηθεί στη Ζάκυνθο, στην Αίθουσα Δ1 του Νέου Κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (περιοχή Παναγούλα), το 3ο Σεμινάριο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με θέμα: Η Στήριξη της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, με εισηγητή τον Διονύση Τσαγκρή, Διευθυντή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας (ΓΓΒ) του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων.

Ο κ. Τσαγκρής έχει προσκληθεί ως εκπρόσωπος της ΓΓΒ και της πρωτοβουλίας ψηφιακής πλατφόρμας StartupGreece. 

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των Σεμιναρίων για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Ο εισηγητής 

Ο κ. Διονύσιος Τσαγκρής είναι Διευθυντής Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Από τον Απρίλιο του 2011 έχει ορισθεί Εθνικός Εντεταλμένος για τις Μικρομεσαίες στην

Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και συγκεκριμένα στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, με την ιδιότητα του εθνικού εμπειρογνώμονα σε θέματα κρατικών ενισχύσεων και ανταγωνισμού.

Επίσης έχει εργαστεί στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες, εκπροσωπώντας το Υπουργείο στα Κοινοτικά θεσμικά όργανα για θέματα Βιομηχανίας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας.

Έχει διατελέσει μέλος σε επιτροπές και ομάδες εργασίας σε επίπεδο Συμβουλίου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε διαχειριστικές επιτροπές προγραμμάτων για τις ΜΜΕ.

Κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το ΑΠΘ και μεταπτυχιακό επίσης στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο Μανιτόμπα του Καναδά.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

espa_new