Εφαρμογή για κώδικες QR από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας


Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζει τις εκπαιδευτικές και καινοτόμες δράσεις του, παρά τη μεταβατική φάση στην οποία έχει περιέλθει.

Παρουσιάζουμε σήμερα ένα εσωτερικό project στο οποίο έχουμε δουλέψει με μια εξαιρετική και γεμάτη ιδέες ομάδα φοιτητών μας τα δύο τελευταία χρόνια και αφορά τη χρήση των QRcodes στην επικοινωνία και τις δυνατότητες που προσφέρουν. Είναι μια ενδιαφέρουσα και καινοτόμα Τεχνολογία με πολλές χρήσεις. Στο βίντεο που επισυνάπτεται φαίνεται η εφαρμογή της στο Τμήμα μας και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης που προσφέρει. Το project συνεχίζεται και εμπλουτίζεται καθημερινά.

Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την Τεχνολογία των QRcodes και τις χρήσεις της μπορεί να επικοινωνήσει με τον Επιστημονικό υπεύθυνο του έργου κ. Αγησίλαο Κονιδάρη ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή απλά να επισκεφθεί τους χώρους του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι, όπου θα έχει ζωντανά την εμπειρία της χρήσης της Τεχνολογίας των QRcode στην επικοινωνία.

Με τιμή,


Αγησίλαος Κονιδάρης