Το Εργαστήριο Ελέγχου και Ποιότητας Οίνου και αποσταγμάτων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων προχωρά σε δράσεις για τη υποστήριξη και ανάπτυξη του αμπελοοινικού τομέα


Σε ενημέρωση παραγωγών οίνου και αποσταγμάτων σχετικά με τις δυνατότητες ελέγχου ποιότητας των προϊόντων τους προχώρησε το Εργαστήριο Ελέγχου και Ποιότητας Οίνου και αποσταγμάτων του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Στην επίσκεψη αυτή, οι παραγωγοί είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τον κ. Blas Martinez, Τεχνικό Διευθυντή του οίκου επιστημονικών οργάνων οινολογικής ανάλυσης TDI/Ισπανίας και ειδικό στην Ευρώπη στην οινολογική ανάλυση και οργανολογία.

Ακολουθούν αναλυτικά δελτία Τύπου.

 

Δελτίο Τύπου 1

Δελτίο Τύπου 2