Συνεργασία του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με την Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κεφαλλονιάς

 

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δήμο Κεφαλλονιάς σε θέματα τουριστικής προβολής του νησιού. Παραθέτουμε την προκαταρκτική ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντηλλάγη μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Κεκάτου, Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Ναπολέοντος Μαραβέγια, η οποία καταρχάς προβλέπει τη διοργάνωση Ημερίδας για τον Τουρισμό στην Κεφαλλονιά και στη συνέχεια την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας σε θέματα Τουριστικής Προβολής του νησιού.

From:        Ευάγγελος Κεκάτος
Sent:        Thursday, February 02, 2012 9:54 AM
To:           Ναπολέων Μαραβέγιας
Subject:    Συνεργασία ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο σας.
Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω για την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή του κ. Κονιδάρη και του κ. Μπούκα στις εργασίες τις 19ης Σύσκεψης της Τουριστικής Επιτροπής στην οποία έχω την τιμή να Προεδρεύω.
Σκοπός της συμμετοχής είναι η αξιοποίηση των πολύτιμων υπηρεσιών του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας σε θέματα Τουριστικής Προβολής του Νησιού μας. Βεβαίως στόχος μας είναι η παράλληλη ανάδειξη και των άλλων σημαντικών Τμημάτων που πλαισιώνουν τα ΤΕΙ στον Δήμο μας.
Θεωρούμε ότι η συνεργασία την οποία ελπίζουμε να εγκρίνετε μόνο όφελος θα έχει, τόσο για τα ΤΕΙ που κοσμούν με την επιτυχημένη Προεδρία σας το νησί μας όσο και για την βελτίωση της Τουριστικής Προβολής της Κεφαλλονιάς και της αναβάθμισης , μέσω της Εκπαίδευσης και των προσφερομένων υπηρεσιών στους αποδέκτες επισκέπτες μας.
Επίσης θα δημιουργηθούν επιπλέον θετικές προϋποθέσεις για την πρακτική άσκηση των φοιτητών σας στην Τουριστική Βιομηχανία.
Η συν-διοργάνωση Ημερίδας για τον Τουρισμό θα μπορούσε να αποτελέσει και την επικοινωνιακή αφορμή για την υπογραφή του ανάλογου Μνημονίου Συνεργασίας.
Πάντοτε στη διάθεσή σας για κάθε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Ευάγγελος Κεκάτος
Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς

-------------------------------------------------------------------------------------

Από:            Ναπολέων Μαραβέγιας
Αποστολή:    Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012 8:39 μμ
Προς:           Ευάγγελος Κεκάτος
Θέμα:          RE: Συνεργασία ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με Τουριστική Επιτροπή Δήμου Κεφαλλονιάς

Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε,
Η σκέψη σας να συμβάλει το Ίδρυμά μας στην Τουριστική Προβολή του Νησιού μας είναι ένα δείγμα της εμπιστοσύνης σας στις δυνατότητες των Τμημάτων μας και των Προϊσταμένων τους να ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο έργο. Σας ευχαριστούμε θερμά για την πρωτοβουλία σας και θέλουμε να αποτελέσει παράδειγμα για την αμοιβαίως επωφελή συνεργασία της τοπικής κοινωνίας με το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Η Διοικούσα Επιτροπή εγκρίνει και ενθαρρύνει τέτοιες συνεργασίες και με προθυμία θα προχωρήσει στην υπογραφή σχετικού Μνημονίου Συνεργασίας μαζί σας.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Ναπολέων Μαραβέγιας
Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών