Σεμινάριο για την αντιμικροβιακή δράση του θυμαριού σε τυροκομικά προϊόντα στη Ζάκυνθο

Συνεχίζοντας τις δράσεις του προς τη τοπική κοινωνία, το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων διοργανώνει σεμινάριο με θέμα Η Αντιμικροβιακή Δράση του Αιθέριου Ελαίου του Θυμαριού σε Τυροκομικά Προϊόντα.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Νέου Κτιρίου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Ζάκυνθο (περιοχή Παναγούλα).

Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (γαλακτοπαραγωγοί, τυροκόμοι) όσο και στο γενικό κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.

 


27.05.2013_zakynthos_poster

espa_new