Ένας «Open Coffee» για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

 

Το Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία (ΕΠΔΟ) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Ιδρύματος, διοργανώνει το πρώτο Open Coffee στη Λευκάδα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που στόχο έχει να αναδείξει την επιχειρηματικότητα και να ωθήσει τους φοιτητές προς την καινοτομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση είναι έντονα διαφοροποιημένη από τις τυπικές ακαδημαϊκές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν διαλέξεις και επικεντρώνεται κυρίως στη συνάντηση μεταξύ φοιτητών, καθηγητών και επιτυχημένων επιχειρηματιών της τοπικής κοινωνίας με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και καλών πρακτικών. Αμέσως μετά από μια στρογγυλή τράπεζα παρουσίασης επιτευγμάτων των τοπικών επιχειρηματιών, θα ακολουθήσει εκτενής συζήτηση και προβληματισμός. Το Open Coffee θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Απριλίου και ώρα 20:00 στο Sokolata Vera, Εμπορικό κέντρο The City, Λευκάδα.

 

 

 

 

               Υπεύθυνος: Αθανάσιος Κακαρούντας, Προϊστάμενος Τμ. ΕΠΔΟ.

 

Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος ΕΠΔΟ
τηλ. 26450-26160, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.