Τ.Ε.Ι. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

«ERASMUS

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017 

Καλούνται οι φοιτητές και φοιτήτριες που ενδιαφέρονται για υποτροφία ERASMUS+ για σπουδές ή πρακτική άσκηση για το Εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καταθέτοντας στη Γραμματεία του Τμήματός τους την αντίστοιχη Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα έγγραφα.

Τη φόρμα της αίτησης, πληροφορίες για τα έγγραφα που τη συνοδεύουν, καθώς και λίστα με τα συνεργαζόμενα Ιδρύματα θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Γραφείου ERASMUS+ του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ:

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 

Συνίσταται στους ενδιαφερόμενους, πριν την υποβολή της αρχικής τους αίτησης, να μελετήσουν προσεκτικά τις οδηγίες που διατίθενται στην ιστοσελίδα του Γραφείου ERASMUS+, να ελέγξουν προσεκτικά τα δεδομένα του Ιδρύματος υποδοχής που τους ενδιαφέρει και να έχουν λύσει τις απορίες τους όσον αφορά στα ακαδημαϊκά θέματα (αναγνώριση μαθημάτων κλπ.) με τους Τμηματικούς Υπευθύνους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας.

Από το Γραφείο ERASMUS+

Τηλ. 210 9250280 (282)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.